2-assige Pacton meeneemheftruck oplegger voor bouwmaterialen transport

5 december 2016

2-assige Pacton meeneemheftruck oplegger voor bouwmaterialen transport

Afgelopen week leverde Pacton een 2-assige schuifzeilenoplegger met meeneemheftruck constructie aan Sleiderink bouwmaterialen uit Denekamp. Door de korte afmetingen van de oplegger, net geen 10 meter lengte, is deze oplegger uitermate geschikt voor het transport van bouwmaterialen.
In combinatie met de als stuuras uitgevoerde achteras, is de TBD.235.T-EKP1 perfect inzetbaar op krappe bouwplaatsen en in de woonwijken waar de materialen moeten worden afgeleverd.

De achterzijde van de oplegger is gesloten en voorzien van een constructie t.b.v. een Hook-on meeneemheftruck. Om het laden en lossen te versnellen, zijn de schuifzeilen voorzien van een Pacton snelspan systeem door middel van 2 snelspanners. Met dit systeem zijn de zeilen met 2 hendels te openen, zodat niet alle spanbanden afzonderlijk verwijderd hoeven worden.

Voor het vastzetten van de lading is de oplegger voorzien van 6 rongkokers in het midden en 3 x 12 stuks 2,5 tons bindogen, waarvan 1 rij verzonken in een v-groef in de hartlijn van de oplegger. De 10-tons BPW schijfremassen met dubbellucht banden zorgen voor een totaal GVW van 35 ton zodat nog voldoende lading meegenomen kan worden.

Sleiderink Bouwmaterialen is een betrouwbare zelfstandige groothandel in hout en bouwmaterialen.

Vanuit onze vestigingen in Denekamp en Oldenzaal voorzien wij al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in Nederland van bouwmaterialen.