Floor container aanhangwagen voor Bakker´s Recycling

21 november 2016

Vorige week leverde Pacton een 3-assige FLOOR containeraanhangwagen aan de firma Bakker's Recycling uit Coevorden. De aanhangwagen isgeschikt voor het transport van 3 portaalbakken.

De aanhangwagen is voorzien van een verplaatsbare lorry, zodat de middelste portaalbak aan de voor- of achterzijde geladen kan worden en naar het midden kan worden doorgeschoven.

Voor Pacton Trailers is dit een verdere uitbreiding van het toch al brede assortiment aanhangwagens. De specifieke wensen van de firma Bakker zijn door de kundige en gemotiveerde engineers op de juiste wijze verwoord en hebben geleid tot een eindresultaat dat er mag zijn.

De aanhangwagen is voorzien van SAF assen met trommelremmen met een technische capaciteit van 11-Ton, zodat een totaal toelaatbaar gewicht van 30 ton wordt gerealiseerd.
Voor het vastzetten van de containers zijn een aantal ogen gemonteerd, bij ieder oog is er in de vloer een diepe bak van geperforeerd staal gemaakt waarin de kettingen snel en veilig opgeborgen kunnen worden. In de vloer zijn diverse rongkokers verwerkt t.b.v. aanslagen voor de lorry en de portaalbakken. De aanslagen zijn  zodanig te plaatsen dat containers van verschillende afmetingen vervoerd kunnen worden.

Deze order heeft Pacton uitgevoerd in samenwerking met fa. Brinks carrosserieën uit Hengelo die enige tijd geleden de truck met opbouw van deze combinatie heeft geleverd. In nauw overleg is zo het uiterlijk van de combinatie bepaald met onder andere de klant specifieke dichte zijafscherming.