IAA – Internationale Automobil Ausstellung – Hannover

22 augustus 2016

Pacton neemt ook dit jaar deel aan de IAA in Hannover. De IAA vindt plaats van 22 tot en met 29 september. Zoals ook in voorgaande jaren staat Pacton op de gezamenlijke RAI stand in Hal 25, stand C52. Behalve binnen staan er deze editie ook twee opleggers op het buitenterrein, voor hal 25 stand FG G63.

Op het buitenterrein staan een Pacton  semi-dieplader met schuifzeilenopbouw (SXD.342.T-EP1) en een multifunctioneel containerchassis Flex-XL uitgevoerd als chrome – edition.

Binnen staan drie opleggers, namelijk een Floor betonmixer chassis (FLO-17-30 S2X) met twee- stangen gestuurde assen en een drie keer uitschuifbare Floor met een totale lengte van 34.800 mm in vlakke uitvoering met drie hydraulisch gestuurde assen.

Verder zal Pacton een doorontwikkelde variant van haar lichtgewicht kraanoplegger laten zien waar, door het gebruik van nieuwe materialen voor de vloer en de zijborden,  een verdere gewichtsreductie van ca. 500 kg wordt gerealiseerd.

Deze Kennis kraanoplegger TPL.339.C -B X-Light is ontwikkeld zonder afbreuk te doen aan de robuustheid en duurzaamheid waar Pacton als toonaangevende fabrikant van kraanopleggers in Europa voor staat.