PACTON NEEMT ACTIVA TRACON TRAILERS OVER

25 juni 2019

Pacton Trailers heeft van de failliete trailerbouwer Tracon Trailers uit Giessen de activa, inclusief die van het merk Ecocombi, overgenomen. Tracon Trailers was met de merknaam Ecombi gespecialiseerd in LZV-oplossingen. 

Al sinds de start van het LZV-vervoer (2004) in Nederland, was Tracon Trailers onder de merknaam Ecocombi actief in de ontwikkeling van innovatieve LZV-oplossingen. Pacton Trailers kan nu, dankzij verkrijging van de patenten, onder meer dubbel hydraulisch gestuurde b-doubles aan gaan bieden. "Wij zullen de innovatieve kennis integreren in onze organisatie, zodat alle Tracon en Ecobombi klanten snel bij ons terecht kunnen", aldus directeur Rik Pronk van Pacton.

Pacton neemt uitsluitend de activa - inclusief merknamen, patenten en tekeningen - over. Van een overname van materiële goederen, panden of werknemers is geen sprake. Pacton heeft tevens niet de bestellingen overgenomen die voor het faillissement zijn geplaatst en niet zijn afgeleverd. Vragen hierover, of voor andere informatie omtrent het faillissement kan men zich wenden tot curator mr. M.C.J. Oonk-Pallandt, Lawwise Advocaten (076 - 523 34 50 / moonk@lawwise.nl).